måndag 25 oktober 2010

Skillnaden på folk å folk.

Salemmanifestationen, ni vet, den där våldsamma och högerextremistiska minnesmanifestationen som går av stapeln i början av December varje år....?

Den som inte är bekant med denna manifestation så uppstod den som ett direkt resultat av grov svenskfientlighet i sin värsta form. En ung, blott 17 år grabb, fick sätta livet till.

Veckan innan denna händelse, då Daniel dräptes, hade vår s.k landsfader tillika "mys Göran" tillsammans med andra högt uppsatta politiker gått ut med ett starkt uttalat hot mot den nationella rörelsen i synnerhet, och invandrarpolitik- protesterade svenskar i allmänhet och sagt att de skulle krossas.

När man som ansvarig minister använder sig av ordalag som i mitt menande är som hämtat ur en skanderande fotbollsklack ......krossa..krossa...krooossa, ja då skall man också inse hur ett sådant uttal kan komma att påverka vissa element uti samhället.

I detta fall fans det tydligen minst ett gäng som valde att ta landsfader mys Göran på orden och gick ut för att krossa första bäste "svenne" man kunde hitta på byn.

Ur etablissemangspress och mediaelit kunde man dock inte se några kopplingar mellan Perssons uttalanden och det som skedde. Konspirationsteorier hävdade man.


Men nu, i Malmö, har ett annat fenomen dykt upp. En oidetifierad gärningsman drar omkring och skottar på vad man får förmoda, för honom/henne, helt okända människor.

Samma mediaelit kokar ihop den ena slutsatsen efter den andra, om att det skulle röra sig om en högerextremist. Varför har de dragit den slutsatsen? För att c:a 5 av 60 skottlossningar det senaste året i Malmö drabbat invandrare (de 5 jag nämner är ur ett icke påvisat gängrelaterat perspektiv)
Och samma mediaelit som för 10 år sedan kommer i konsensus fram till att den mer eller mindre direkta orsaken att denna s.k laserman i Malmö tagit fram pickan är Sverigedemokraternas valframgång.

Sedan när har SD börjat förespråka avskjutning av invandrare? Och i så fall var i deras politiska manifest står detta att hitta?

Vänstervridna mediala skitpratare och hittepå- journalister kan alltså hitta samband mellan ett mångkulturförespråkande partis framgångar och en galenpannas gärningar, men inte hitta det minsta samband mellan en statsministers "vi skall krossa dem"( riktat mot bl.a Sverigedemokrater) och slakten av en Sverigevänlig ung grabb?!

Inga kommentarer: