onsdag 15 augusti 2007

Vi blir sjuka......

Enligt det nya förslaget från regeringen Reinfelt så skall man inte kunna klassas som sjuk om man blivit utbrännd eller sprungit in i väggen mm.

Det som är konstigt dock är VAD det är som gör Svenskar så sjuka? Jo, nämligen deras arbete. De flesta som drabbas av utbrändhet uppger att de har alldeles för mycket på sitt jobb och att tiden för familj osv inte räcker till. Gott så , vet själv hur frustrerande det är när man jobbat över och totalt gått miste om barnen en hel dag.
Symptomen visar sig i att man blir trött , slö och improduktiv i största allmänhet.

Vad som är ännu märkligare är att våra kära förortsinvandrare blir utbrända och frustrerade av att gå hemma och slå dank.
För lite arbete för dessa brukar ju som bekant resultera i allt från stenkastning mot ambulans till att elda ned hela stadsdelar. (källa: PK maffian och deras anhang)

Ni ser själva , vi ÄR olika som människor. Vi får samma sjukdomssymptom fast av olika saker. Och framför allt , vi reagerar helt olika på samma sjukdom.

Skall man då föreslå att som åtgärd på hela problemet så skall vi sätta asylanter och deras långa anhörig svans i tvångsarbete , medans vi Svenskar sitter hemma i hemmets lugna vrå?

Vi kan bli ett sk herrefolk och dessutom på medmänskliga grunder!
Utbrändheten=snart åtgärdad ;)


Inga kommentarer: