lördag 9 juni 2007

3 dagar med Nationaldemokraterna.

Under en helt fantastisk juni himmel firade ND ännu ett 6e juni. Självklart i en Svensk anda .

Medans etablissemanget firade 6e juni på Torekällberget med kurdiska tal och syrianska danser så hedrade ND sin forne konungs kröning på det sätt som sig bör i Södertäljes stadspark. Det vill säga , utan en massa främmande inslag av kulturyttringar från mellanöstern eller andra politiskt korrekta påfund som syftar till att andra nationaliteter inte skall känna sig kränkta.

Med grillar , glassvagn , ponnyridning , ballonger, bokbord, Sverigebutiken osv så såg ND till att skapa en stämning och atmosfär av Svensk traditionell stolthet. En stolthet av sitt arv och en stolthet av vetskapen av att man vill kunna lämna över till sina barn med ett tryggt samvete.

Tal hölls av såväl partiordföranden Marc Abramsson som utomstående sympatisörer , och som vanligt var dessa uppskattade av åhörare som samlats för att ta del av denna vackra dag tillsammans med ND.

Även ND's "ålderman" Ingvar , ifrån Göteborg ,stämde upp i ett fantastiskt dragspelsmedley vilket drog ned applådåskor från publiken. Vilken dag!

Dagen efter så höll Nationaldemokraterna i en Demokrati och styrelse skicks konferens.

Konferensen pågick från 10 till 21 och var förlagd till Södertäljes grannkommun Nykvarn.

Folk från hela landet deltog för att diskutera och debattera sina åsikter. Ett ämne som stod på listan var envåldsstyre , ett känsligt och tabubelagt ämne. Det roliga var att det uppstod i det närmaste ingen som helst debatt i denna fråga utan ND kunde endast konstatera att INGEN kunde finna fördelar med en sådan regim.

Den tredje dagen bestod av riksårsmöte och detta redovisas ej på bloggen;)

Häng på i kampen.

Inga kommentarer: