onsdag 27 juni 2007

Daghem.

Kanske kommer ni ihåg att NATIONALDEMOKRATERNA har planer på att starta daghem för etniska Svenska barn , även kallade lintottar.

Detta rönte stor förfäran hos etablisemangseliten som mycket snabbt använde argument som "apartheid" och "nazism" för att beslå folket med lögner om NATIONALDEMOKRATERNAS oerhörda "ondska". (Med resultat från div medias kommentarsidor så är det tvivelaktigt om de lyckades). Sida upp och sida ner med kommentarer från positiva Svenska föräldrar kunde läsas flera veckor efter nyheten om ett Svenskt förskolealternativ. Till slut fick man från mediahållet ge upp , och helt enkelt ta bort kommentarerna i detta ämne. Man trodde att folket skulle förfasa sig över dessa planer och förkasta dessa. Men icke!!!!


Trotts alla starka ord om apartheid och nazism från främst sossarna så står dock ett daghem vikt åt enskilda etniciteter redan klart i det underbara Södertälje!

Jo , ni läser rätt!

Men det är givetvis inte vikt åt Svenskar eller ens åt nordiska etniciteter. Nej detta daghem är byggt enkom för att ta emot nyanlända etnofrämlingar från helt andra delar av jorden.

Svenska föräldrar tvingas stå i upp till ett år för en förskoleplatts i Södertälje , detta samtidigt som det nya dagiset (Snodden) byggs för att ta emot barn vars föräldrar inte lagt så mycket som ett enda öre till den gemensamma kassan.
Det nya daghemmet garanterar dessutom att nyanlända inte skall behöva köa för att placera sina barn , utan detta skall skötas skyndsamt för att mamma mutmut och pappa metmet så snabbt som möjligt skall kunna gå ut i arbetslivet.

Jomenvisst , va vackert det låter. Hur många flyktingar har kommit ut i arbetslivet med så pass kort varsel?

Inte nog med att ytterligare skattemedel ges i gåvor mot betalarnas vilja , man hör heller inga beskyllningar från det politiska hållet. Vart är nazi argumenten nu?

Sätt stopp för etablisemangets fördärv! Anslut dig till ND!!!!!


2 kommentarer:

vinterbadaren sa...

Vedervärdigt. Fullständigt vedervärdigt! Araber&Somalier ut i arbetslivet??? Vilken planet kommer dessa politiskt korrekta kretiner ifrån?? Dessa förrädare är inte ins värda ett nackskott utan borde slås ihäl i parti och minut medelst fältspaden!

Skuncke sa...

In med dom i ugnarna bara, först in, den löjliga mångkulturalistmaffian som styr landet.