torsdag 10 maj 2007

Apartheid i Södertälje!!

Den fullkomligt obildade tillika utbildningsnämdens orförande Tomas johansson(som med stors annolikhet tilldelats denna post pga hans politiskt korrekta åsikter) beskyller idag ND för att vilja uppnå ett apartheidliknande system a la Sydafrika.

Detta för att ND har långt framgångna planer på att erbjuda Svenska barn vad redan barn av div andra nationaliteter och kulturer redan har. Nämligen en chans att få gå i en för Svenska barn avsedd förskola , med tillhörande Svensk uppfostran, mindre genuspedagogik och den Svenska kulturen i outspädd form som bas.
Tomas Johansson(s) tänker "utan tvekan" rösta ned ND's förslag och ansökan om(läs när) det kommer upp på hans bord! Givetvis i sann demokratisk anda.

Sommaren innan valet 06 inkom Robert Halef(kd) tillika Syrian med ett förslag till kommunfullmäktige om att på skattebetalarnas bekostnad tillse så att Syrianska seniorer skulle kunna resa till förslagsvis Antalya i turkiet en sisådär 8-9 mån om året , för att kunna rekreera sig i den egna atmosfären. Det vill säga , Svenska skattebetalare skulle vara med och betala för att seniorboende för syrianer!?
Men Halef lade så vackert till att "givetvis skall denna möjlighet erbjudas ALLA Södertäljes äldre". Väldigt vänligt av dej Halef , men jag föredrar i sådana fall en kryssning i de Norska fjordarna!
Nåväl! Jag har letat noga efter kommentarer av den rabiate Johansson men kan int finna något som helst som kan antyda rop om apartheidtänkande från Syrianen Halefs sida? Märkligt det där fenomenet. Det krävs en Svensk för att va rasist!!!!!


Märk mina ord. Kampen fortsätter!

Inga kommentarer: