lördag 12 maj 2007

ND lika med nazism? Alliansen lika med diktaturskap?

Igår kunde vi läsa i diverse media om Nationaldemokraternas långt framskridna planer på en förskola med inriktning på det traditionellt Svenska , vad gäller pedagogik och värdeuppfattningar.

ND blev beskyllda för både apartheid och nazism utav framför allt sossarna och miljöpartiet i Södertälje. Det blev helt enkelt bestörta av att ND kräver samma rättigheter för Svenska barn som ALLA invandrarbarn i Sverige kan kräva och också kräver. En skola där de kan tala sitt modersmål med personal av samma ursprung , och med en moral som stämmer överens med den som tillämpas i hemländerna.

Idag kliver skolminister Jan Björklund in och förklarar att den skola som ND vill driva igenom (vilken är identisk i sin uppbyggnad som tex Judiska skolan) är olaglig och strider med den praxis som tillämpas inom skollagen. Den strider också mot de (demokratiska) värderingar som Sverige har idag. Ja tacka fan för det när vi i dagens Sverige bedriver självmordspolitik mot oss själva och där endast invandrarfolkens rättigheter tas tillvara.

Med Björklunds ståndpunkter redovisade så kan vi nu konstatera att vi tagit ännu ett steg närmre ett diktatursamhälle.

Tyck rätt käre Svensk!! Annars kommer alliansens polis och tar dig!!!


Kampen lever.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ooooooh hemska tanke. En skola i SVERIGE för SVENSKAR. Förefaller lika sjukt som att inte fisken får vistas i vattnet.
Dessa djävla krääääk. Snarf faller dessa landsförrädare och straffet kan bara bli ett--Poff!

Fosterjordnära sa...

Poff? Nej du , snarare ett RRRatatatatata!