lördag 19 maj 2007

Nazism eller rasnihilism.

För bevarandet av jordens olika unika och variationsrika folkslag så krävs det att man erkänner att mänskligheten består utav just OLIKA folk.

Den utveckling och de ideologier som tillåtits regera och dominera Europa de senaste decennierna tar inte olika folks önskningar om fortsatt rätt till liv och utveckling på allvar!

Man målar upp en bild av tex nationalism som något ont och likställer detta med folkmord o dyl. Vad dessa människor sällan eller aldrig inser är att deras ideologi (rasnihilism) likväl leder till utplåning av folk som om självaste Adolf skulle sköta ruljangsen. Skillnaden ligger i att under ett rasnihilistiskt styre använder man inte kulspruta eller gas , under rasnihilismen skall i stället folken plågas under det sk mångkulturella samhällsexperimentet tills det att de olika folken som ingår i expeimentet inte längre existerar!

Resultatet blir detsamma som under nazityskland , endast ett folk kvarstår , fast denna gång är det inte ett nordligt folk eller ett för den delen något annat folk som går segrande ur striden. Man har i stället "skapat" ett helt nytt folk , ett mer lättstyrt folk som består av manipulerade nickedockor som inget hellre vill än att shoppa och äta skräpmat!
Detta är framtidens utopi och våta dröm hos de styrande i etablissemanget. Inget av det som varit skall ha något värde eller rätt att fortsätta bestå , inget skall få stå i vägen för den makt och penninghungriga eliten som besitter Bryssels högborg.
Endast önskningar om mera pengar och mera makt att styra över rotlösa folkslag erkänns som gott och eftersträvansvärt.
Ett rotlöst folk beslaget med bojor är det yttersta målet!

Gott är att detta är inte vad de allra flesta folken vill , högre ljuder protesterna från gräsrotsnivå, fler är de som väljer att organisera sig mot förtrycket , en intet sinande ström gör gemensam sak för att förpassa de förlegade odeologierna till historiens skräphög!!!

Gott är att se folket reser sig och säger ifrån!

Gott är att kampen fortsätter!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du skriver som en sann Nationaldemokrat. Förhoppningsvis har du redan gått med i partiet!

Kämpa På!

Fosterjordnära sa...

Vem vet........vi kanske känner varandra? ;)

En grusväg som slingrar sig förbi en gärsgård , ned mellan ett par solbelysta ängar och vidare in i skogen.

kämpa på!

Skuncke sa...

Det stämmer och du har helt rätt i att det pågår en utplåning av de olika folkslagen. Sverige och svenskarna ligger i täten. Jag vet inte hur många blandade tätt omslingrande par jag ser var dag. Tittar ned i förbipasserande barnvagnar och tro det eller ej, ur de flesta tittar en liten trollunge fram.

Det finns inga raser sägs det, då finns det heller inga folkslag och ingen etnicitet. Jag för min del ser i alla fall skillnad på en neger och en skandinav, det finns skillnader, till och med en blind kan se. Visst det har blandats och haft sig under historiens gång och det påstås till och med att alla olika människoarter har samma ursprung i Afrika. Under historien har det dock varit mer kontrollerat, oftast har det handlat om mer eller mindre närbesläktade arter. Det som sker nu är en katastrof och ett fördärv. Blanda en neger och en vit, sedan nästa generation en mulatt med en kines, vidare en blandras från sydamerika med den sistnämndes avkomma. Vad har skapats då? Ett missfoster?

Fosterjordnära sa...

Skunke!

Jag tror du skulle uppskatta boken "det rasliga fördraget" av R. McCulloch.
En bok som ger en objektiv syn på det som är på gång att hända den nordliga rasen och dess folk.
Genom historiens gång har vi av naturen utvecklats från ursprungsfolket i Afrika till att idag bestå av en mångfald av olika folk.
Detta har kunnat ske tack vare geografisk åtskildhet bla. Men i dag med våra möjligheter till att förflytta oss snabbt över klotet utgör det en fara för särskilt den nordliga rasens överlevnad. Vi måste ersätta den geografiska åtskildheten med en politik som tydliggör vikten av bevarandet av olika folkslag. Den politiken heter Nationaldemokrati.

Skuncke sa...

Ok, tack för tipset. Har läst rasbegreppets verklighet av densamme.

Ett roligt tips till dig är Bertil Lundman, Nutidens människoraser, Uppsala 1946.

De politiskt korrekta medierna och politikerna skulle dö av chocken, jag lovar.