onsdag 9 maj 2007

Byt regering!

Gå inte på bio i Södertälje!

Om du önskar se en sedan länge efterlängtad favoritfilm så bör du tänka om ifall du tänkt att göra detta på någon av Södertäljes biografer.


Några bekanta till undertecknad skulle gå och se en film på biografen Roxy i centrala Södertälje , detta blevo en riktigt oangenäm upplevelse då ett gäng ungdommar(läs invandrarungdommar) behagade att både besvara inkommande samtal OCH att ringa sina bekanta på sina mobiler.
Vad dessa imbeciller inte varken kunde förstå eller acceptera var att några ur den delen av biobesökare som var ute för att se på filmen opponerade sig.
Genast började en skock ur nämnda gäng att kasta popcorn och annat som normala Svenskar normalt stoppar i munnen, samt att ur sitt vanliga kulturella språkbruk beskylla biobesökarna för tex hora , fitta , bitch och massa andra otrevligheter.
Detta beteende som för mej inte alls hör hemma i en Svensk biosalong föranledde att flertalet av de som för dyra pengar löst biljett kände sej så pass störda och hotade att de valde att lämna salongen.Givetvis under tjut och rop från apskocken.
Enligt uppgift till den lokala tidningen i Södertälje så betraktas biografer som en del av det offentliga rummet och ger därför inte personalen rätt att röra besökarna.(Konstigt! Hur gick det för Herr Fylking när han sjöng sin hymn till kungen i riksdagshuset?) Riksdagshuset som är det mest offentliga vi har!!! Inte för att jag på något sätt vill försvara Fylkings beteende , men vi kan klart konstatera att det är skillnad på folk och folk.

Men misströsta ej käre biobesökare och Svensk! Samhället tar givetvis reda på även edra rättigheter att i fortsättningen kunna se på bio utan störande element.
Man gör som idet övriga samhället , man hyr in ett VAKTBOLAG!!!! Nämen då så! Detta brukar ju få invandrargängen i ordning!!? Eller inte.
Dessa gäng ser ju som bekant väktare i uniform som det ultimata fiendeskapet , detta kommer att leda till än värre skrik och skrän (någon som sätter emot?).

Tänk er nästa gång dessa herrar kliver in i salongen och får syn på en väktare. Vilken lycka det blir för dem att visa att de "minsann inte bangar även för uniformerad personal"!!!!

Förresten är inte lösningen att enbart få dem ut ur salongen för att låta hederligt folk kunna avnjuta en film , lösningen ligger i att få dem ut ur landet där de inte i över huvudtaget kan störa oss mer!

Som en av mina favoritbloggare brukar säga:Budkavlen går. Rid i natt!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr är nog Södertälje (trots Nationaldemokraternas två mandat) och Rosengård samt andra blattefierade analfabetghetton att klassa som förlorat territorium.
Gör som israelerna, bygg en mur runt skiten och låt drägget sakta svälta ihjäl. "Djuren får EJ matas"!

Johan Björnsson sa...

Det sjuka är att jag tror att dessa "vakter" som hyrs in på biografer endast är väktare, dvs ej ordningsvakter, vilket innebär att dom inte har några som helst befogenheter (förutom att ha en batong offentligt samt får använda den för att skydda sig med ifall dom skulle bli attackerade). Men dom får inte på något vis röra vid (slänga ut/fysiskt avvisa/gripa osv) någon person. Dom får endast muntligen avvisa, dvs be en/flera person/personer att gå därifrån.

Johan Björnsson sa...

Till Fosterjordnära:

Schysst beskrivning av din musiksmak förresten:

"slipper jag bara negerrap och gangsterrap så är jag tillfreds."

Ha ha ha