tisdag 8 maj 2007

Dina tankar om Fosterlandet är viktiga , använd dem till att väcka den sovande SVENSKEN för att organisera sig och ta strid i kampen för den egna friheten och o beroendet.

Än är inte spelet över även om det ibland känn kännas bittert. Många är vi(och vi blir fler och fler) som ser till vår livsuppgift att förändra och förbättra landets situation.
Det mångkulturella experimentet är inget bestående eller något naturligt tillstånd , utan detta är en skapelse utförd av en vilsen överhöghet som ser sig kunna tjäna pengar och makt genom att successivt bryta ned den urgamla Svenska moralen hos det folk man är satt att tjäna!!

Man använder sig av förvrängningar och påhitt som allas lika värde (skulle inte vilja vara barn till en person som har denna värdering) och ord som globalisering(även kallad imperialism). Detta talar man sig varm om precis som det vore den enda framtid som finns att erbjuda sitt eget och även andra folk.


Nationalismen presenterar man som något ont och som endast kan leda till utplåning av andra folk och raser. Inget kunde ju vara mer felaktigt , och detta VET våra politiker men man vägrar konsekvent att erkänna detta faktum i rädsla över att bli tvungna att tappa makten till de breda massornas vilja.

Nu är det hög tid att sluta skämmas att säga att man är STOLT över sitt ursprung och sin nedärvda rättmätiget , arvet som DINA förfäder byggt åt DIG!!!! Rätten till att själv kunna fortsätta i deras fotspår utan in/uppblandning av främmande inslag av avvikande och för DIG omoraliska kulturellement.


"Ett samhälle ruttnar , vi bygger ett nytt!"

3 kommentarer:

vinterbadaren sa...

Bra inlägg. Hoppas du fortsätter din nya blogg i samma stil.

Kämpa På!

Fosterjordnära sa...

Appseluth!

Läser din blogg dagligen. Är själv inte så avancerad som du än , men hoppas lära mej på vägen!

vinterbadaren sa...

Du har börjat mycket lovvärt måste jag säga. Alla kan och måste vi dra vårt lilla strå till stacken i kampen för fosterlandet.

Gå med i Nationaldemokraterna eller Sverigedemokraterna om du inte redan gjort så!

Jag brukar citera Kemal Atatürk:

"Fädernelandets jord är helig och den får inte lämnas åt sitt öde"

Kämpa På!